Braća Gallagher ujedinjena u tuzi i bijesu zbog Brexita

Liam Gallagher i Noel Gallagher izrazili su, svaki na svoj način, bijes zbog britanskog napuštanja EU. Noel je na Instragram stavio sliku EU zastave promijenivši joj boju iz plave u crnu s komentarom ‘Crni dan’, dok je Liam u maniri Prljavog kazališta tweetnuo: ‘Zaustavite zemlju, silazim’.

Noel Gallagher (Foto: Wikipedia)
Noel Gallagher (Foto: Wikipedia)

Liam prethodno nije komentirao referendum, dok mu je brat Noel izjavio kako je problem prekompleksan da bi se njegovo rješavanje povjerilo općoj glasačkoj populaciji.

Za kanadski radio CBS Noel je izjavio: “Ne mislim da bi nam se trebalo dati da glasamo. Svake večeri gledam kako političari na televiziji izjavljuju kako je u pitanju jebeni moment u kojem možemo sjebati Britaniju zauvijek. Mislim, zašto ne radite ono za što ste jebeno plaćeni, a to je da vodite ovu zemlju i da jebeno odlučite što ćete s njom? Zašto uopće pitate narod? Pa ljudi su glupi kao svinjsko govno.”

Liam Gallagher (Foto: Wikipedia)
Liam Gallagher (Foto: Wikipedia)

Liam rijetko izražava svoja politička stajališta, za razliku od brata Noela koji je u siječnju nazvao vođu laburista Jeremyja Corbina “komunistom” čija politika nije u dodiru s glasačima pa im stoga nije ni privlačna. Dodao je i kako se razočarao laburistima za vrijeme Tonyja Blaira i Gordona Browna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X