Brad Pitt potvrdio Tarantinov plan za mini seriju ‘Bilo jednom…u Hollywoodu’

‘To je skoro najbolje za oba svijeta’, izjavio je Brad Pitt za The New York Times.

Once Upon a Time in Hollywood (Foto: promo)

Nedugo nakon što je film “Bilo jednom…u Hollywoodu” ušao u kino-dvorane počele su kružiti glasine kako je originalna verzija snimljenog materijala puno duža i da ju je redatelj Quentin Tarantino skratio, te da će trenutni filmski hit zaživjeti i kao mini serija na Netflixu. Podsjećamo da je film “Mrska osmorka” doživio tu sudbinu i da je ovog proljeća prikazan kao mini serija na Netflixu.

Brad Pitt je za New York Times izjavio da se ta ideja razmatra, jer je IndieWire još prije pisao kako je Tarantino snimio “Bilo jednom…u Hollywoodu” u verziji koja traje 4 sata i 20 minuta, a verzija za kino dvorane je srezana na, također nemalih, 2 sata i 40 minuta. Čak se dogodilo da se neke scene iz trailera ne nalaze i u samom filmu, uključujući trenutak u kojem Margot Robbie kao Sharon Tate odlazi na plivanje i konverzacija između Tima Rotha, Jamesa Marsdena i Dannyja Stronga.

Brad Pitt nije direktno rekao da će se “Bilo jednom…u Hollywoodu” naći u novom formatu, ali se to da iščitati iz njegovih riječi: “To je skoro najbolje za oba svijeta. Imate postojeće kino-iskustvo, ali možete dodati još sadržaja i od toga napraviti seriju”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X