Brain Holidays snimaju novi album na Jamajci u studiju Boba Marleya

Brain Holidays će se povodom 20. obljetnice djelovanja zaputiti na Jamajku gdje će u Tuff Gong studiju, kojeg je osnovao legendarni Bob Marley, snimiti novi album.

Brain Holidays će nastupiti i na Italee & The Circle Of Brethrens festivala u Kingstonu

Osim brojih reggae albuma, u Tuff Gong studiju svoje su albume snimali Snoop Dogg, Lauryn Hill, Major Lazer i druga velika imena svjetske glazbene scene.

Osim što povodom dvadesete obljetnice snimaju album, Brain Holidays dobili su i jedinstvenu priliku – nastupit će kao posebni glazbeni gosti Italee & The Circle Of Brethrens festivala u Kingstonu.

U dvadeset godina dugoj karijeri, održali su na stotine festivalskih i samostalnih koncerata u široj regiji, objavili četiri studijska albuma „Stereo Roots“, „Save Peace Babylon Delete“, „System Error“ i „System Error Remix Side“.

Osim autorskih koncerata, Brain Holidaysi već dvadesetu godinu zaredom održavaju koncerte povodom rođendana Boba Marleyja pa će nam tako i ove godine, 8. veljače u Vintage Industrial Baru, u svojoj interpretaciji predstaviti pjesme te reggae legende i rastafarijanca koji je svojom duhovnošću ostavio veliki utjecaj na reggae glazbu, ali i glazbu generalno. Dan ranije 7. veljače, rođendan Boba Marleyja proslavit će i u MC Patriotu u Slovenskim Konjicama.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X