Brant Bjork (Kyuss) predstavlja pjesmu ‘Bread for Butter’ s Nickom Oliverijem

Glazbenikov 14. solo album, ‘Bougainvillea Suite’, izlazi 28. listopada.

Brant Bjork u Vintage Industrial Baru (Foto: Izidor Tačković)

Brant Bjork je podijelio novu pjesmu “Bread for Butter” uoči izlaska svog 14. solo albuma, “Bougainvillea Suite”, koji stiže 28. listopada. Na pjesmi mu gostuje bivši kolega iz Kyussa i sadašnji iz Stönera, Nick Oliveri. “Bread for Butter” još je jedan komad kriška stoner rocka od majstora stila u posljednja tri desetljeća. Oliveri (također bivši član Queens of the Stone Age) izvodi glavnu gitaru i prateće vokale na pjesmi.

“Bougainvillea Suite” producirao je Yosef Sanborn zajedno s Bjorkom, a snimio ga je i miksao u The Rad Cabinu u Joshua Treeu u Kaliforniji. Bubnjar Ryan Güt — također kolega iz Stönera — snimio je klavijature i udaraljke za album koji je posebno osoban za Bjorka.

“Ovo je gorko slatka ploča”, rekao je Bjork. “Toliko promjena mi se dogodilo u životu. Neke stvari su pozitivnije od drugih. Ali uvijek je blagoslov moći snimiti ploču i prenijeti glazbu obožavateljima. Ovo je posljednja ploča koja je snimljena u mom studiju Joshua Tree. Opraštam se od jedne ere i gledam prema novim počecima.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X