Brass Against puhačka verzija pjesme ‘Wake Up’ Rage Against The Machine zatvara ‘The Matrix Resurrections’

Brass Against su stavili svoj potpis na klasik Rage Against The Machinea ‘Wake Up’ iz 1992. koji se pojavljuje u odjavi filma ‘The Matrix Resurrections’.

Brass Against (Foto: brassagainst)

Film je u američka i britanska kina došao jučer, 22. prosinca, kao četvrti dio “Matrix” franšize. Obrada pjesme “Wake Up” u izvedbi grupe Brass Against odabrana je kao glavna pjesma kao način da se oda počast prvom filmu “The Matrix” iz 1999. godine, koji je završio istom originalnom pjesmom grupe Rage Against The Machine.

Službeni soundtrack za “The Matrix Resurrections” objavljen je prošli tjedan, ali na njega nije uvrštena Brass Against “Wake Up” pored 24 originalne skladbe koje potpisuju Skladatelji Johnny Klimek i Tom Tykwer, kao i remiksi autora poput Esther Silex & Kotelett, Thomas Fehlmann, Moderna i Psychic Health.

Pjevačica benda Sophia Urista nedavno se našla u fokusu medija nakon što se zadovoljnom obožavatelju pomokrila po glavi na pozornici pred publikom usred koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X