‘bratmoi’ – Frenkie, Kontra i Indigo u novoj suradnji sa Shutkom

‘bratmoi’ feat. Shtuka, još jedna snimka s nadolazećeg albuma ‘Putanja’ Frenkija, Kontre i Indiga. Videospot ‘bratmoi’ je sniman u The Brew Pubu u Sarajevu, u režiji Bojana Stojčića i kamerom Amera Privlake, a u njemu se mogu prepoznati mnoga imena regionalne hip hop scene.

Frenkie, Kontra i Indigo (Foto: Mario Ilić)
Frenkie, Kontra i Indigo (Foto: Mario Ilić)

Album “Putanja”, koji službeno izlazi 9. rujna 2016. za Universal Music, već je najavljen videospotom i singlom “Karma” koji je nedugo po objavi osvojio 1. poziciju MTV-jeve top liste “Domaćica”, a fanovima je dostupan i audiovizualni mix “Putanja Mix Tape – DJ Soul Mix” koji možete provjeriti i na njihovom VEVO kanalu.

“Od našeg boravka u Berlinu je prošlo skoro tri mjeseca i konačno ćemo publici predstaviti šta smo tamo snimili. “Putanja” je po našem mišljenju jako kvalitetan album, a singl Karma je samo uvod. Iako je prvi singl klasična hip hop tema, ostatak albuma je jako šaren. Ima dosta humora, društvenih tema pa čak i ljubavnih. Nas trojica smo jako bliski prijatelji i kroz višegodišnje suradnje smo stvorili određenu kemiju. Vjerujem da će to slušatelji osjetiti. Rad u savršenim uvjetima berlinskog Red Bull studija je bio kao mali san, i mogu reći da smo uživali. Ovo je prvi put da radimo zajednički album i prvi put da smo odlučili zaključati se u studio i sve snimiti za manje od deset dana. Mnoge teme i pjesme smo naravno započeli ranije, no cijeli album je snimljen, miksan i masteriran za tih par dana u Berlinu. I sami smo se iznenadili koliki smo profesionalci”, izjavili su Frenkie, Kontra i njihov producent Indigo.

[youtube]http://youtu.be/NWcbartWdKE[/youtube]

Kompletnu produkciju na albumu potpisuje Indigo dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Treba napomenuti da su za naslovnicu albuma zaduženi fotograf Mario Ilić i poznati grafički dizajner Adopekid. Kao što se s prvim informacijama može zaključiti, Frenkie, Kontra i Indigo su oko svog albuma okupili odličnu ekipu, a prvi singl “Karma”, kao i “Putanja Mix Tape – DJ Soul Mix” potvrđuju da se radi o zanimljivom projektu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X