Brian Johnson navodno potvrdio da AC/DC izdaju novu ploču

‘Umoran sam od poricanja’, zaključio je Johnson.

  • 10
    Shares
Brian Johnson (izvor: Wikipedia)

Brian Johnson potvrdio je (navodno) da zajedno s AC/DC-ijem radi na novom, sedamnaestom studijskom izdanju u karijeri. Podsjećamo, još je prošle godine naveliko pisano da rock ikone spremaju novi album, a špekulacije su se dodatno pojačale nakon što je čitavi bend viđen ispred svojih omiljenih studija u Vancouveru.

Album će, navodno, kako kažu izvori iz “AC/DC kampa”, na svakoj pjesmi uključivati i prethodno snimljene dionice Malcolma Younga. Young je, podsjećamo, preminuo od bolesti demencije krajem 2017. Prije toga je Johnson bio prisiljen staviti bendovske aktivnosti na pauzu nakon što je slučaj tražio da operira glasnice pa ga je u ulozi vokala, za potrebe turneje, zamijenio frontmen Guns N’ Rosesa, Axl Rose.

No, čini se da je svim tim nesretnim putešestvijama došao kraj.

Kako je u povelikom postu na Facebooku objasnila grupa Terrorizer, Brian Johnson se vraća u bend kao glavni vokal da bi snimili album koji će vani jako skoro.

“Nabasali smo na Briana Johnsona, na aerodromu, za vrijeme našeg povratka kući. Pitali smo ga o glasinama da bi trebao pjevati na novom albumu AC/DC-a i odgovorio je potvrdno, kaže da je “umoran od poricanja”. Tako da, bio je to iznenađujući kul završetak naše turneje”, napisali su na službenoj Facebook stranici.

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X