Brijačnica objavila satnicu i još jedan bend za prvi dan festivala

Do početka najvećeg domaćeg zimskog rock festivala dijeli nas još samo par dana! Headlineri prve večeri festivala su Pips, Chips & Videoclips, a osim njih na pozornicu Boćarskog doma 27. siječnja stižu Le Cinema, Gatuzo, Čao Portorož te Straight Mickey and the Boyz.

Brijačnica u Boćarskom domu
Brijačnica u Boćarskom domu

Prvog dana festivala publiku će zagrijati i zagrebački indie rock bend Broken Ideas. Grupa koja se okupila 2012. godine dosad je svirala diljem regije, a na Brijačnici će predstaviti svoj najbolji repertoar. Broken Ideas su 2014. godine objavili svoj prvi EP “Order Makes A Mess” pod producentskom palicom Antonina Šimića, a uskoro im je u planu objaviti i album.

Drugog dana Brijačnice headlineri su legendarni Kojoti, koji su u intervjuima istaknuli kako jedva čekaju ponovno zasvirati pred publikom nakon 17 godina. Osim njih 28. siječnja svirat će Obojeni program, Jonathan, Mašinko, Discohernia i Oružjem protiv otmičara.
Objavljena je i službena festivalska satnica.
Petak, 27. siječnja:

Ulaz – 19:30
Broken Ideas – 20:00
Čao Portorož – 20:35
Gatuzo – 21:15
Straight Mickey and the Boyz – 22:00
Le Cinema – 22:45
Pips, Chips & Videoclips – 23:40

Subota, 28. siječnja:

Ulaz – 19:30
Discohernia – 20:15
Oružjem protivu otmičara – 20:45
Mašinko – 21:20
Obojeni program – 22:05
Jonathan – 23:00
Kojoti – 23:45

Posjetitelji Brijačnice će oba dana festivala imati priliku sudjelovati u instant glazbenom kvizu Iskonovog mobilnog glazbenog studija, a njihovo će znanje biti nagrađeno probranim rock vinilima, ulaznicama za glazbene festivale i koncerte te besplatnim pivom na šanku brijačnice. Više detalja posjetitelji će otkriti na ulazu u Boćarski dom.

Dnevne ulaznice za Brijačnicu u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 65 kuna, dok će na dan stajati 85 kuna. Festivalske ulaznice su 110 kuna.
Prodajna mjesta: Dirty Old Shop, Rockmark, Tvornica kulture i sva prodajna mjesta sustava Entrio. www.entrio.hr.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X