Bruce Springsteen objavio detalje novog albuma ‘Western Stars’

Bossov povratak samostalnim snimkama s pjesmama temeljenim na likovima izlazi u lipnju.

Bruce Springsteen “Western Stars”

Nakon što je tjedan proveo objavljujući naznake po društvenim mrežama, Bruce Springsteen je konačno izašao s detaljima svoje nadolazeće ploče “Western Stars” koja će biti objavljena 14. lipnja. “Ovo je moj povratak samostalnim snimkama s pjesmama temeljenim na likovima i raskošnim, filmičnim orkestracijama,” izjavio je Springsteen.

Trinaest pjesama bavi se širokim rasponom američkih tema kao što su “autoputi i pustopoljine, izolacija i zajedništvo, te stalnost doma i nade.”

Kao što je slučaj bio i na dvama prethodnim Bossovim albumima, produkciju potpisuje Ron Aniello koji je na pjesmama svirao bas, klavijature i druga glazbala s još dvadeset glazbenika, uključujući i izvornog klavijaturista E Street Banda, Davida Sanciousa, te violinisticu Soozie Tyrell i orguljaša Charlieja Giordana iz trenutne postave sastava.

“Western Stars” predstavlja prvu Springsteenovu ploču s novim autorskim pjesmama nakon 2012. i albuma “Wrecking Ball”. Na pjesme je utjecao zvuk pop glazbe iz Južne Kalifornije sedamdesetih autora kao što su Glen Campbell, Jimmy Webb, Burt Bacharach.

Prvi spot, onaj za pjesmu “Hello Sunshine” objavit će u ponoć.

“Western Stars”, popis pjesama:

1. “Hitch Hikin’”
2. “The Wayfarer”
3. “Tucson Train”
4. “Western Stars”
5. “Sleepy Joe’s Café”
6. “Drive Fast (The Stuntman)”
7. “Chasin’ Wild Horses”
8. “Sundown”
9. “Somewhere North of Nashville”
10. “Stones”
11. “There Goes My Miracle”
12. “Hello Sunshine”
13. “Moonlight Motel”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X