Bruce Springsteen objavio novi album ‘Only The Strong Survive’

Kolekcija pjesama petnaest velikana soul glazbe.

Bruce Springsteen “Only the Strong Survive”

Objavljen je novi studijski album Brucea Springsteena, kolekcija pjesama petnaest velikana soul glazbe pod nazivom „Only The Strong Survive“. Sa Springsteenovim glavnim vokalom, „Only The Strong Survive“ slavi dragulje soul glazbe iz legendarnih kataloga Motowna, Gamble i Huff, Stax i mnogih drugih. Ovaj 21. studijski album Brucea Springsteena uključuje gostujuće vokale Sama Moorea, gudačke aranžmane Roba Mathesa i prateće vokale Soozie Tyrell, Lise Lowell, Michelle Moore, Curtisa Kinga Jr., Dennis Collins i Fonzi Thornton…

Bruce Springsteen je komentirao: “Htio sam napraviti album na kojem samo pjevam. A s kojom je to glazbom bolje raditi od velike američke pjesmarice šezdesetih i sedamdesetih? Među ostalima su me inspirirali Levi Stubbs, David Ruffin, Jimmy Ruffin, Iceman Jerry Butler, Diana Ross, Dobie Gray i Scott Walker. Pokušao sam biti pravedan prema svima njima – i prema fantastičnim piscima ove veličanstvene glazbe. Cilj mi je da suvremena publika doživi tu ljepotu i užitak, baš kao što sam to i ja doživio otkako sam je prvi put čuo. Nadam se da volite slušati onoliko koliko sam ja volio stvarati.”

Danas je objavljen i novi spot za pjesmu „Turn Back the Hands of Time”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X