Bruce Willis istjeran iz ljekarne u Los Angelesu jer je odbio nositi zaštitnu masku

Umri muški, reklo bi se…

Bruce Willis (Foto: Wikipedia)

Kako navodi Consequence Of Sound, Bruce Willis ušao je bez maske na licu u Rite Aid u Los Angelesu, gradu koji je trenutno epicentar pandemije koronavirusa u SAD-u. Bio prepoznat ili ne, neki od kupaca žalili su se radnicima trgovine, koji su tražili od Willisa da slijedi smjernice i pokrije lice.

Iako je oko vrata imao nešto poput zavoja koji je lako mogao prevući preko lica, glumac je to odbio, nakon čega je zatraženo da napusti ljekarnu. Willis je otišao bez puno prepirke, ali i bez kupnje.

Kad je procurila vijest o tome, glumac je brzo reagirao i kazao za People da je donio pogrešnu odluku i poručio: “Čuvajte se i nastavimo svi nositi maske”.

Willis je proveo rani dio pandemije u karanteni u Idahu sa svojom bivšom suprugom Demi Moore i njihovom djecom. Cijela se obitelj od tada vratila u LA kako bi Willis bio sa svojom trenutnom suprugom Emmom Heming i njihovom mlađom djecom. Nažalost, pandemija Covid-19 samo se pogoršala u okrugu Los Angelesa, koji sada u prosjeku bilježi 18.000 novih slučajeva i 211 smrtnih slučajeva dnevno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X