Buč Kesidi rasprodali Kalemegdan, slijedi pet zagrebačkih nastupa

Grupa Buč Kesidi rasprodala je open air koncert na beogradskom Kalemegdanu. Sjajna je to uvertira za rekordnih pet nastupa koliko ih minimalno čeka u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti od 24. do 29. rujna..

  •  
  •  
Buč Kesidi na Kalemegdanu (Foto: Marko Ristić)

Beogradski nastup na kultnoj lokaciji samo je još jednom potvrdio da pančevski indie dvojac Buč Kesidi uživa status regionalnih zvijezda. Otvorivši koncert sa singlom “Euforija” bend je začarao publiku koja je nastavila pjevati pjesme u sav glas. Kultni novinar Žikica Simić nakon koncerta je ustvrdio da je rock’n’roll živ i zdrav, a energiju i entuzijazam publike usporedio s onim na koncertima Elvisa Presleyja ili Beatlesa.

Buč Kesidi na Kalemegdanu (Foto: Marko Ristić)

Savršen je to uvod u koncertni pohod na Zagreb, a rock dvojac Buč Kesidi u dvorištu Akademije u Ilici 85 zasad će održati ukupno pet koncerata, od kojih su čak tri već rasprodana. Po prvi puta od 80-tih i kultne serije koncerata grupe Azra u Kulušiću jedan bend će nastupati više od tri dana zaredom u Zagrebu.

Bez sumnje najznačajnije novo regionalno ime na sceni u zadnje dvije godine, albumom “Euforija”, kojeg prati i koncertni film, proizveo je ogroman hype. Zagreb je uhvatila Euforija. Podsjetimo, prve dvije svirke rasprodale su se za manje od 10 sati, a njima se uskoro pridružila i treća, stoga su dodana još dva datuma u istom prostoru – 28. i 29. rujna.

Buč Kesidi na Kalemegdanu (Foto: Marko Ristić)

Oba dodana koncerta su u limitiranom kapacitetu od po 400 ulaznica. U prodaji su po cijeni od 80 kn na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ostane li ih, na dan koncerta će cijena iznositi 100 kn.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X