Buč Kesidi u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku s filmom ‘Euforija uživo’

Bend Buč Kesidi snimio je svoj prvi koncertni film pod nazivom ‘Buč Kesidi: Euforija uživo’. Ovo filmsko-glazbeno ostvaranje donosi nova izvođenja hvaljenog albuma ‘Euforija’ i nekoliko starih hitova, ovoga puta na filmskom platnu.

Buč Kesidi ‘Euforija uživo’

Kako izgleda kada Luka Racić i Zoran Zarubica, dvojac koji stoji iza naziva Buč Kesidi, odluče da produže zakupljeni termin u poznatom televizijskom studiju i spontanim koncertom onemoguće snimanje reklame “Yugodiskaća”, najveće firme koja se bavi proizvodnjom disko kugli, publika može saznati u novom filmu naziva “Euforija uživo” čiji su idejni tvorci David Jovanović i Đorđe Kostić.

“Buč Kesidi”, glazbeni dvojac koji je regionalnu scenu osvojio glazbom koja ima odrednice indie popa, indie rocka i electropopa, 2019. godine je predstavio drugi studijski album “Euforija”, a publika u filmskom ostvarenju “Euforija uživo” imat će priliku vidjeti što se dogodilo tog dana u studiju i kako je izgledao njihov koncert iz “tisuću devetsto šezdeset i neke”. Osmišljen u formi ekraniziranog koncerta s interesantnim zapletom koji nas vraća u epohu 60-ih i 70-ih godina, film će publici omogućiti uživanje u koncertnom izvođenju pjesama koje su obilježile album “Euforija”. Među njima su istoimena pjesma koju je publika odmah sjajno prihvatila, kao i “Nema ljubavi u klubu”, “Đuskanje ne pomaže”, “Nedelja ujutru”, “Tiho” i druge.

“Naš plan je bio da krajem 2020. godine, s obzirom na to da nismo imali koncerte, za publiku snimimo live session koji bi trajao 20-ak minuta, a koji bismo postavili na internet i i prikazali na televiziji. Tražeći redatelja za to, naišli smo na Davida Jovanovića i njegovu ekipu. On je bio vrlo zainteresiran za projekt, ali je i postepeno razvijao početnu ideju dok na kraju nismo došli do toga da imamo zapravo pravi glazbeni film”, objašnjava Zarubica.

Režiju filma “Euforija uživo” potpisuje David Jovanović, koautori scenarija su David Jovanović i Đorđe Kostić. Glumačku ekipu uz članova benda “Buč Kesidi” čine Miona Marković, Jana Bjelica, Tamara Milošević, Nikola Pavlović, David Jovanović, Vladimir Jocović, Branislav Platiša, Jovan Savić, Rajko Orlić.

Film možete pogledati u CineStar kinima u Osijeku, Splitu i Rijeci te u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, gdje stižu nakon velikog uspjeha u Beogradu i Novom Sadu.

Raspored daljnje filmske turneje:
CineStar Joker Split – nedjelja 11.07.
CineStar 4DX Rijeka – ponedjeljak – 12.07.
Kaptol Boutique Cinema, Zagreb – utorak – 13.07.
CineStar Osijek – srijeda – 14.7.

Članovi benda bit će prisutni na svim premijernim projekcijama na druženju sa fanovima prema važećim epidemiološkim merama. Ulaznice su u prodaji na www.cinestarcinemas.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X