‘Can’t Get You Out Of My Head’ – najizvođenija pjesma desetljeća u Britaniji

Pjesma ‘Can’t Get You Out Of My Head’ Kylie Minogue proglašena je najemitiranijom pjesmom desetljeća u Velikoj Britaniji.

Kylie Minogue ‘Can’t Get You Out Of My Head’

Pjesma Can’t Get You Out Of My Head koja je 2001. bila hit broj jedan na britanskom otoku najviše je puta bila emitirana u radijskom eteru, a također i najizvođenija, bilo da je riječ o diskotekama ili prepjevima uživo od drugih izvođača. S tim podatkom je javno izašao Britanski zavod za zaštitu autorskih prava (PRS) koji skuplja i isplaćuje tantijeme glazbenika i skladatelja.

Na drugom mjestu je singl „Toxic“ Britney Spears, na trećem „Angels“ Robbieja Williamsa, na četvrtom „Superstar“ pjevačice Jamelie, dok je na petom „Just A Little“ Liberty X-a. U ukupnom zbroju tih pet pjesma je izvedeno 875 milijuna puta u proteklih deset godina.

Pjesmu „Can’t Get You Out Of My Head“ napisala je Cathy Dennis, a zanimljivo je da su pjesmu odbili Sophie Ellis-Bextor i S Club 7 prije nego se Kylie Minogue odlučila snimiti je. Pop promašaj desetljeća za Sophie Ellis-Bextor i S Club 7, reklo bi se.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X