Četvrta žena optužuje Chrisa Notha za seksualni napad, ujedno i prva koja ne želi biti anonimna

Američka pjevačica Lisa Gentile tvrdi da je glumac nasrnuo na nju u njenom domu u New Yorku 2002. godine.

  •  
  •  
Lisa Gentile (Izvor: Youtube)

Četvrta žena optužila je glumca serije “Seks i grad” Chrisa Notha za seksualno zlostavljanje i prijetnju da će joj uništiti karijeru ako progovori o navodnom incidentu.

Lisa Gentile, američka country-pop pjevačica i skladateljica, tvrdi da je glumac nasrnuo na nju u njenom domu u New Yorku nakon što ju je odvezao kući iz restorana prije gotovo 20 godina. Optužba dolazi nakon što su još tri žene navele da ih je glumac seksualno napao 2004., 2010. i 2015. Noth je kategorički opovrgnuo sve optužbe.

Tijekom virtualne press konferencije održane u četvrtak 23. prosinca, Gentile, koja se pojavila zajedno sa svojom odvjetnicom Gloriom Allred, rekla je da je glumca prvi put srela u restoranu u New Yorku 1998. godine.

Tvrdila je da ju je jedne noći 2002. Noth otpratio do stana i da joj je “brzo postalo neugodno”. Gentile je tvrdila da je Noth “slinio svuda po njoj” i da ga je “pokušavala natjerati da prestane”.

Chris Noth (Foto: Sex And The City Fandom / Wiki)

Pjevačica je optužila Notha da ju je neprimjereno dodirivao i tjerao da položi ruke na njega. “Postao je agresivniji i stavio obje ruke na moje grudi i počeo ih jako stiskati preko moje košulje”, tvrdi Gentile. “Nastavila sam gurati njegove ruke dolje dok je on gurao moje prema gore.” Rekla je da je nekako uspjela steći kontrolu i odgurnuti ga, rekavši mu: “Ne, ne želim ovo.”

Objašnjavajući zašto se ranije nije oglasila s tom optužbom, Gentile je rekla da se “bojala Nothove moći i njegovih prijetnji da će joj uništiti karijeru”.

Allred je objasnila da njezina klijentica neće moći podnijeti pravnu tužbu zbog vremena koje je prošlo od navodnog incidenta, ali se nada da će svojim javljanjem pomoći drugima koje su “žrtvovali moćni ljudi u svojim životima”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X