Chui predstavio remiks pjesme ‘Tebi putujem’ s Josipom Lisac

Za hvaljeni singl s Josipom Lisac ‘Tebi putujem’ Chuievci predstavljaju odličan, upravo zgotovljen remiks koji potpisuje perspektivni DJ i producent Andrea Ljekaj koji u Berlinu i Zagrebu uspješno gradi svoju glazbenu karijeru.

 

Chui feat. Josipa Lisac ‘Tebi putujem’ – remix

O ideji i realizaciji ovog remiksa opisao sam Andrea Ljekaj: „Raditi na remiksu pjesme “Tebi Putujem” za mene je bilo jedno izazovno putovanje puno zadovoljstva, a ujedno i jedan od dražih projekata protekle godine. Počašćen sam time što sam osoba koju je bend odabrao za suradnju i što sam mogao raditi s vokalom Josipe Lisac. Još jedna draga suradnja s Chuievcima.”

Za cover remiksa je zaslužan hrvatski fotograf i umjetnik Hrvoje Slebur koji je za ovu priliku odlučio izraditi cover od svoje autorske fotografije snimljene u Španjolskoj.

Chuijevci su se oduševljeni vratili iz Francuske gdje su u prestižnom klubu L’aeronef u Lilleu 3. travnja održali fantastičan koncert, a na domaćem terenu će s Josipom Lisac kao specijalnom gošćom nastupiti u Vintage Industrial Baru 26. travnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X