Chui predstavio remiks pjesme ‘Tebi putujem’ s Josipom Lisac

Za hvaljeni singl s Josipom Lisac ‘Tebi putujem’ Chuievci predstavljaju odličan, upravo zgotovljen remiks koji potpisuje perspektivni DJ i producent Andrea Ljekaj koji u Berlinu i Zagrebu uspješno gradi svoju glazbenu karijeru.

  • 273
    Shares

 

Chui feat. Josipa Lisac ‘Tebi putujem’ – remix

O ideji i realizaciji ovog remiksa opisao sam Andrea Ljekaj: „Raditi na remiksu pjesme “Tebi Putujem” za mene je bilo jedno izazovno putovanje puno zadovoljstva, a ujedno i jedan od dražih projekata protekle godine. Počašćen sam time što sam osoba koju je bend odabrao za suradnju i što sam mogao raditi s vokalom Josipe Lisac. Još jedna draga suradnja s Chuievcima.”

Za cover remiksa je zaslužan hrvatski fotograf i umjetnik Hrvoje Slebur koji je za ovu priliku odlučio izraditi cover od svoje autorske fotografije snimljene u Španjolskoj.

Chuijevci su se oduševljeni vratili iz Francuske gdje su u prestižnom klubu L’aeronef u Lilleu 3. travnja održali fantastičan koncert, a na domaćem terenu će s Josipom Lisac kao specijalnom gošćom nastupiti u Vintage Industrial Baru 26. travnja.

  • 273
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X