Clone Age imaju novi singl i video spot ‘Probudi se’

Rock bend Clone Age objavio je novi singl ‘Probudi se’, koji je ujedno i prvi singl s nadolazećeg istoimenog albuma, koji bi trebao biti objavljen početkom 2023. u izdanju Dallas Recordsa.

Clone Age (Foto: Martina Strahija / Studio Marrtinez)

Nakon albuma „Fuse” te dolaskom novih članova benda koji upotpunjuju kreativan rad i proširuju zvučne horizonte, Clone Age nastavlja svoj put u jednako čvrstom i energičnom tonu baš kao što smo to dosad imali priliku čuti u njihovom dugogodišnjem radu.

Pjesma “Probudi se” trebala bi nas podsjetiti kako prečesto prihvaćamo unaprijed programirane koncepte života te vjerujemo kako na njih nemamo previše utjecaja. Zarobljeni vlastitom letargijom ili tuđim idejama o ispravnom putu, propuštamo životne prilike koje se često ukažu samo jednom. Potiče nas da uhvatimo i iskoristimo taj trenutak, ovdje i sad, i napravimo taj sljedeći korak…ne sutra, ne drugi put…danas.

Tekst, glazbu i aranžman pjesme potpisuje cijeli bend, a kadrove spota snimio je i režirao Alen Senjan koji se zajedno s Nikolinom Krupec našao u glavnoj ulozi spota.

Produkciju potpisuju Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Clone Age.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X