‘Coachella – Woodstock In My Mind’ – nova pjesma Lane Del Rey

Lana Del Rey je novo izdanje ‘Lust For Life’ najavila je pjesmom ‘Love’, te istoimenim singlom u čijem nastajanju je sudjelovao The Weeknd. Upravo je objavljena nova pjesma ‘Coachella – Woodstock In My Mind’, koju je Lana napisala nakon nastupa na ovogodišnjem Coachella festivalu, a još nije poznato hoće li se naći na novom albumu.

Lana Del Rey (Foto: Universal)
Lana Del Rey (Foto: Universal)

Lana je novo studijsko izdanje snimala u suradnji s dugogodišnjim suradnikom i producentom Rickom Nowelsom, u suradnji s kojim je napisala singl “Lust For Life”, ali i potpuno novu pjesmu “Coachella – Woodstock In My Mind”. Pjevačica se fanovima obratila putem Facebooka, objavom rukom pisane poruke u kojoj među ostalim navodi kako je novu pjesmu napisala u travnju, na povratku s nastupa na Coachelli te da je veoma zahvalna što može stvarati glazbu i pisati o onome što ju pokreće. Također, Lana kaže da uskoro možemo očekivati i videospot za singl “Lust For Life” ft. The Weeknd.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X