Corey Taylor otkazao američku turenju, sad je i Šalata pod upitnikom

Zbog ‘mentalnog i fizičkog zdravlja’, kaže.

Corey Taylor u Tilburgu, Nizozemska (Foto: Roberto Pavić)

Corey Taylor otkazao je svoju prethodno najavljenu sjevernoameričku solo turneju. Frontmen Slipknota oglasio se na Instagramu u petak 5. siječnja kako bi objavio vijest, a kao razlog naveo je probleme s mentalnim i fizičkim zdravljem.

“Proteklih nekoliko mjeseci moje mentalno i fizičko zdravlje je bilo narušeno i došao sam do situacije koja je bila nezdrava za moju obitelj i mene”, napisao je u svojoj izjavi. “Znam da će ova odluka biti šok za neke i da će je drugi možda smatrati nepopularnom, ali nakon što sam dobro promotrio gdje sam i kamo sam išao, moram se povući i biti kod kuće sa svojom obitelji vrijeme. Oni od vas koji su kupili ulaznice i VIP pakete za nadolazeće koncerte dobit će puni povrat.”

Turneja je trebala započeti 3. veljače u Torontu u Kanadi i protezati se kroz Sjevernu Ameriku prije nego što završi 3. ožujka u Omahi u Nebraski. Des Rocs i Jigsaw Youth trebali su nastupat kao predgrupe.

Nakon otkazane američke turneje trebala se održati i ona europska u sklopu koje je 6. lipnja trebao nastupiti na zagrebačkom stadionu Šalata gdje je koncert prebačen nakon što je rasprodan kapacitet Tvornice kulture. U ovom trenutku, šanse za održavanje daljnjih nastupa u najmanju su ruku dvojbene.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X