CR objavio ‘Ravno do dna’ na vinilu, Štulić uzvratio linkom za besplatan download

Nastavlja se rat oko objave reizdanje jednog od najbitnijih live albuma s ovih prostora.

Azra “Ravno do dna”

Croatia Records objavio je najavljeno reizdanje trostrukog vinila Azre “Ravno do dna”. Album je snimljen u listopadu 1981. godine, kada je umjesto velikog koncerta u Domu sportova bend održao sedam koncerata zaredom u Kulušiću prvotno rasprodavši pet koncerata, a onda dodajući još dva datuma.

Nastup 21. listopada 1981. godine snimljen uživo i objavljen na trostrukom vinilu te postao jedan od najvažnijih live albuma u povijesti glazbe naših prostora. Specifičnost ove snimke je što je Azra izvela 14 do tada neobjavljenih pjesama, uključujući i naslovnu “Ravno do dna”.

Branimir Johnny Štulić čiji pravni tim traži zabranu prodaje ovog, kako tvrdi, neautoriziranog vinilnog reizdanja, uzvratio je na vijest o objavi ploče linkom za besplatan download albuma koji je ponudio na svojim stranicama društvenih mreža.

U međuvremenu, Štulićev Youtube kanal Petrović Petar na kojem je prije par dana objavio novu kolekciju od 40 pjesama pod nazivom “Kavern”, deaktiviran je te mu je kao takvom nemoguće pristupiti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X