Cumgirl8 se oglasile novim singlom ‘glasshour’

Velikim praskom manhatanska četvorka cumgirl8 (aka cg8) vraća se s potpuno novim singlom pod nazivom ‘glasshour’.

Cumgirl8 (Foto: Gerasimou Pinelopi)

Post-punk zvuk prikazuje sve što jest uzbudljivo i jedinstveno kod ove četvorke, a također nova pjesma najavljuje i nadolazeći debi grupe 4AD record (stiže kasnije ove godine). Izdanje dodatno označava dugo očekivani povratak benda jer se vraćaju s novim materijalom nakon prošlogodišnjeg EP izdanja, “phantasea pharm”.

Govoreći o pjesmi, bend piše: “‘glasshour’ je reinterpretacija ‘pješčanog sata,’ jedna od prvih pjesama koje smo ikada napisali i objavili. Tematski se čini relevantnijim nego ikada; jer smo svi spremni okrenuti stakleni sat i gledati kako se pijesak razrjeđuje u ovoj nekrokapitalističkoj snažnoj strukturi. Kravlje zvono zvoni poput alarma za sudnji dan dok razgovaramo o pravdi. Bilo je ispravno usporiti cijelu pjesmu i naglasiti tu želju.”

Uz svoje najnovije izdanje, cumgirl8 je nedavno objavila i sesiju uživo za “Stages Alive” — koji se može pogledati ovdje. Ova sesija uživo služi kao savršeni prethodnik nadolazećeg nastupa benda na SXSW-u, nakon kojeg slijedi jednokratna svirka za neponovljivi Bratmobile u Brooklynu ovog travnja i glavni nastup u emisiji Brooklyn Made In May.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X