Cura i dečko objavili singl ‘Woodstock’

Ove godine je 50. obljetnica Woodstocka, a u to ime duo Cura i dečko daju i svoj doprinos.

Cura i dečko – Woodstock

Cura i dečko su Vanesa Petrac i Ivan Marojević, glazbeni umjetnici koji od 2016. godine djeluju pod zajedničkim imenom Cura i Dečko.
Svestrani duo ostvaruje se kroz nastupe u zagrebačkim klubovima (Vinyl, Močvara..), kazališne suradnje (Astronauti, Ne čujem te, mrak je), hrvatsku tradicionalnu glazbu i ono omiljeno – singlove i spotove (Svjetlo, Mora).

Pjesma “Woodstock”  govori o osjećajima koji prate osobu kada je na omiljenom festivalu, užitak u sreći i slobodi ljeta i svih prijatelja koje je “jugo dopuhalo u pravom smjeru”, dok spot vodi kroz mladenačko šarenilo i entuzijazam. U bogatstvu detalja ističu se autori odjeveni u neobične maske čija je autorica upravo Vanesa – ručni rad koji kroz kontrast simbolizira avatare dvojca.

Spot je snimio Hrvoje Zalukar, svestrani zagrebački umjetnik, snimatelj i fotograf, pod čijom su palicom ova tri dana kreativnog truda zablistala u punom sjaju. Montažu spota potpisuje Willem Villi Miličević, audio-vizualni umjetnik svjetskog kova i bliski prijatelj. Pjesma je ime dobila po livadi gdje se dečko kao mali igrao, ne po festivalu, a spot je snimljen u Samoboru.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X