Damir Urban u filmu ‘Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa’

Glazbenik Damir Urban i glumac Goran Bogdan, uz hrvatskog koproducenta – Embrio Production Zagreb, dio su novog projekta redatelja Nikole Vukčevića, njegovog dugometražnog igranog filma ‘Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa’.

Sa snimanja filma 'Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa'

Osim što je ostvario ulogu u filmu, Damir Urban s crnogorskim redateljem Vukčevićem surađuje i na način da je snimljena jedna pjesma posebno za film, koja će biti popraćena i već snimljenim videospotom. Riječ je o Urbanovoj obradi pjesme “Ne brini”, beogradskog sastava U škripcu. Kako to zvuči u Urbanovoj interpretaciji i s kadrovima iz filma – imat ćemo uskoro priliku čuti i vidjeti.

U filmu “Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa“ uloge tumače: Goran Bogdan (Sonja i bik, Svećenikova djeca), Emir Hadžihafizbegović, Momčilo Otasević (LED, Budva na pjenu od mor, Zora Dubrovačka…), Ana Sofrenović, Branimir Popović, Petar Božović, Nebojša Glogovac.. Film je nastao po motivima drame “Instant“ – poznatog srpskog pisca i redatelja Đorđa Milosavljevića, po scenariju Milice Piletić i redatelja Vukčevića, a sniman je u Podgorici, Londonu i Zagrebu.

Prvi službeni trailer filma prati isključivo prvi glavni motiv filma – Stankove osvete (glumci Momčilo Otašević i Goran Bogdan koji u rasponu od 15 godina igraju isti lik – Stanka), dok će ostali segmenti filma biti prikazani narednim trailerima, koji su već završeni, a njihovo emitiranje počet će prije definiranja datuma premijere filma.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lLlcOTD3o5E[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X