Dani piva Karlovac otkrili nova glazbena imena

Neno Belan, Jura Stublić, Kojoti, Tram 11, Jonathan, Edo Maajka, Rezerve i Buntai nova su glazbena imena koja će se ove godine, od 30. kolovoza do 3. rujna, predstaviti publici na 33. karlovačkim Danima piva. Pridružuju se već najavljenim Prljavom Kazalištu, Psihomodo Popu, Vojku V, Pips, Chips & Videoclips, Svemirku, Mašinku, Kawasaki 3P te High5.

Dani piva Karlovac

Jedan od najaktivnijih izvođača u Hrvatskoj, Neno Belan, na Danima piva Karlovac predstavit će presjek hitova bogate karijere, koje publika uvijek s radošću dočeka. Jura Stublić i njegov Film također će zabavljati publiku velikim hitovima, a nove, ali i stare pjesme na pozornici karlovačkih Dana piva odsvirat će i sjajni Kojoti. Na pozornici će im se pridružiti sjajni Jonathan te Rezerve. Kako je najavljeno već ranije, Dani piva okreću se novom konceptu te će ugostiti Tram 11, Buntai i Edu Maajku koji će na karlovačkoj pozornici donijeti hip hop zvuk.

Pivo, gastronomija, raznovrstan glazbeni izričaj te dobra zabava za sve uzraste osnovne su smjernice novog koncepta koji grad na četiri rijeke upisuje na „glazbenu festivalsku kartu” Hrvatske. Uz glavnu glazbenu pozornicu smještenu na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, košarkaško igralište Šanac te kultno kino Edison, gdje će gosti tijekom festivala moći uživati u elektronskoj glazbi, organizatori su se odlučili i za ŠRC Korana na kojem će se održati Obrtnički sajam uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbeni sadržaj te Foginovo kupalište, gdje će biti festivalski kamp. Nova glazbena imena, ali i drugi detalji festivala bit će poznati sredinom lipnja ove godine.

Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj internet stranici www.danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X