Dani’el s novog albuma predstavlja singl ‘Sheep (ACT II)’

S predstojećeg albuma ‘The Soul Has No Gender’ pod nazivom ‘Sheep (ACT II)’ i podnaslovom ‘Belteshaazar’s Rising’, Dani’el predstavlja drugi videospot.

  • 9
    Shares
Dani’el ‘Sheep (ACT II)’

Radi se o umjetničko – konceptualnom projektu od ukupno sedam video spotova. U njima se tematizira borba protiv pripadnosti jednom nacionalnom identitetu i religiji. U ovom slučaju, fiktivno se dodaje i rodni identitet kao društveno, kulturološki konstruirana uloga muškarca i žene.

Pjesma “Sheep” predstavlja nastavak priče koju je Dani’el započeo prvim singlom “Look At Me”, dok je novi singl “But You” ovih dana premijerno pušten u eter hrvatskog radija i koji bi trebao biti prikazan kao četvrti video spot, a može se čuti na svim digitalnim platformama.

“Spot “Sheep smo snimali prošle godine u okolici Zagreba i najdraži mi je video spot s albuma. Skakutajući po snijegu u gaćama i potkošulji, dok je temperatura negdje oko nule, jako dobro sam se zabavio. Što će se dalje događati u priči, gledatelji će moći vidjeti u sljedećim nastavcima.” – kaže, Dani’el.

Album “The Soul Has No Gender” izlazi 26. siječnja.

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X