Dani’el s novog albuma predstavlja singl ‘Sheep (ACT II)’

S predstojećeg albuma ‘The Soul Has No Gender’ pod nazivom ‘Sheep (ACT II)’ i podnaslovom ‘Belteshaazar’s Rising’, Dani’el predstavlja drugi videospot.

Dani’el ‘Sheep (ACT II)’

Radi se o umjetničko – konceptualnom projektu od ukupno sedam video spotova. U njima se tematizira borba protiv pripadnosti jednom nacionalnom identitetu i religiji. U ovom slučaju, fiktivno se dodaje i rodni identitet kao društveno, kulturološki konstruirana uloga muškarca i žene.

Pjesma “Sheep” predstavlja nastavak priče koju je Dani’el započeo prvim singlom “Look At Me”, dok je novi singl “But You” ovih dana premijerno pušten u eter hrvatskog radija i koji bi trebao biti prikazan kao četvrti video spot, a može se čuti na svim digitalnim platformama.

“Spot “Sheep smo snimali prošle godine u okolici Zagreba i najdraži mi je video spot s albuma. Skakutajući po snijegu u gaćama i potkošulji, dok je temperatura negdje oko nule, jako dobro sam se zabavio. Što će se dalje događati u priči, gledatelji će moći vidjeti u sljedećim nastavcima.” – kaže, Dani’el.

Album “The Soul Has No Gender” izlazi 26. siječnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X