Dave Grohl, Pat Smear i Krist Novoselic i dalje s vremena na vrijeme sviraju kao Nirvana

‘Čak smo snimili i neke pjesme’, kaže Dave Grohl.

Dave Grohl, Pat Smear i Krist Novoselic (Foto: Wikipedia)

Foo Fighters je u jeku promotivnih aktivnosti oko novog albuma “Medicine At Midnight” ugostio i Howard Stern na Sirius XM-u.

Tijekom intervjua, Stern je pitao Smeara – koji se pridružio Nirvani 1993. – osjeća li ikad da je propustio pravu priliku duže svirati s tim bendom.

“Svako malo se Krist, Dave i ja se okupimo i sviramo kao Nirvana”, odgovorio je Smear i dodao: “Dakle, ništa ne propuštam – mi to radimo. Ako smo zajedno u istom gradu ili što već, okupit ćemo se i zaglaviti uz pjesme Nirvane”.

Tada je otkrio da su se njih trojca posljednji put okupili u kući u kojoj su Foo Fighters snimili svoj novi album. Grohl je zatim rekao: “Čak smo snimili i neke pjesme”.

Osim neslužbenih jam sessiona, Grohl i Smear su rekli da ih često previše boli zadržavanje na sjećanjima na Nirvanu ili ponovni prolazak kroz te pjesme. Međutim, Grohl je otkrio da je bio iznenađen kada je saznao da je njegova kći znala sve riječi pjesme “Come As You Are”, nakon što je zasvirala na radiju tijekom njihove nedavne zajedničke večernje vožnje automobilom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X