David Bowie na Kulturnom kalendaru 2024.

Nakon Kurta Cobaina i Josipe Lisac, središnja figura kalendara za 2024. je glazbena ikona i genij David Bowie.

Kulturni kalendar 2024.

Prva hrvatska glazbena knjižara Rockmark predstavlja novo izdanje sada već tradicionalnog Kulturnog kalendara, ovog puta za 2024. godinu! Treći je ovo Kulturni kalendar, a nakon Kurta Cobaina i Josipe Lisac, ovom prilikom središnja figura je David Bowie, kojeg je za kalendar ilustrirao Krešimir Golubić (Leon GSK).

Novi kalendar je osvježen i nadopunjen novim rođendanima stvarnih i fiktivnih velikanki i velikana, koji nam svaki dan u godini čine još ljepšim. Dodane su i nove ikonice koje podsjećaju na bitne datume, obljetnice i proslave u godini, a kako je 2024. prijestupna – neka imena nemamo priliku vidjeti tako često.

Svi fanovi glazbe, filma i kulture općenito, na ovaj način imaju prigodu prisjetiti se rođendana svojih miljenika i uzora iz širokog spektra umjetnosti, budući da Kulturni kalendar donosi pregled rođendana imena kao što su Clint Eastwood, Džoni Štulić, Taylor Swift, Dino Dvornik, Zdravko Čolić, Jimi Hendrix, Massimo, Bob Dylan, J.R.R. Tolkien, Mick Jagger, Frida Kahlo, Šajeta…kao i rođendane fiktivnih heroja, poput Barbie, Supermana, He-Mana, Shreka, a kalendar će nas podsjetiti i na neke od važnih svjetskih dana, kao što su Svjetski dan čokolade, Svjetski dan sirena, Svjetski dan Lego kockica i Star Wars Day.

Kulturni kalendar 2024. dostupan je u prodaji u Rockmarku u Zagrebu ili online putem webshopa knjižare.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X