Definiran line-up Kulturaljke: Kries, Jinx i Kandžija

Kandžiju i Gole žene treće su najavljeno ime Kulturaljke, rock manifestacije koja će 30. ožujka biti održana u šibenskom Hangaru.

Kulturaljka u šibenskom Hangaru

Hip-hop atrakcija Kandžija iz Osijeka treće je ime, nakon već najavljenih Jinxa i Kriesa, koje će nastupiti na ovogodišnjoj rock manifestaciji Kulturaljka u Hangaru bivše šibenske vojarne Bribirskih knezova 30. ožujka!

Iza njega je deset godina karijere, a nakon posljednjeg albuma „Nema Labavo“ i prepunih koncerata uz svoj bend Gole žene sigurno je samo da je Kandžija jedno od najbitnijih imena regionalne hip-hop scene.  Još od prvih demo izdanja objavljenih 2006. godine bilo je jasno da je riječ o izvrsnom MC-ju i liričaru specifičnog stila i humora koji je pažnju šire javnosti osvojio već prvim albumom „Narodnjaci“ i hit pjesmom „Jelena“.

Već prije su najavljeni Kries, sedmeročlani bend koji nadahnuće pronalazi u melodijama i tekstovima tradicijskih pjesama, u slavenskoj mitologiji, dinarskom ritmu i zvukovima mediteranskih glazbala te Jinxi koji ove godine obilježavaju 20 godina od objave svog prvog albuma „Sextazy“.

Iz Kulturaljke će uskoro objaviti tko još svira ove godine u Hangaru, a zagrijavanje je 24. ožujka u šibenskoj Kuglani uz The Fogsellers i Fikcio Mongera.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X