Denis Katanec novim singlom najavljuje koncert u Vinylu

Pjesma “Mala snaga II” nastavlja priču iz pjesme riječkog benda Marinada, a premijeru uživo možemo čuti u utorak 17. travnja.

  • 21
    Shares
Denis Katanec

Denis Katanec je ponovno veoma zaposlen. Dok je njegova Klinika u procesu ostvarivanja novog albuma, skupila se i jedna divna ekipa i od jedne ideje, u live izvedbi, kao improvizacija, nastala je “Mala Snaga II”. Pjesma “Mala Snaga II” nastala je kao nastavak priče na “Malu snagu” riječkog benda Marinada. Na pjesmi se Denisu pridružuju Vedran Peternel i Pavle Bojanić iz kolektiva Moskau, a snimana je u live izvedbi i nastala kao improvizacija… Kasnije se pridružuje i Višeslav Laboš koji donosi još malo zvjezdane prašine.

Denis će u utorak 17. travnja nastupiti u zagrebačkom klubu Vinyl. Na ovom koncertu podsjetit će na pjesme s “Nikte Zorje”, ali predstaviti i one s novog albuma Klinike DK, koji je trenutno u procesu snimanja. Denisove pjesme najbolji su poziv na ovaj koncert, pogotovo obećanje novih, još neodsviranih uživo, koje na svojoj premijeri rijetko ostavljaju prostora emotivnom miru publike. Za ulaznice treba izdvojiti 25 kuna, a iznos u potpunosti ide izvođačima.

 

  • 21
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X