Denis Katanec novim singlom najavljuje koncert u Vinylu

Pjesma “Mala snaga II” nastavlja priču iz pjesme riječkog benda Marinada, a premijeru uživo možemo čuti u utorak 17. travnja.

Denis Katanec

Denis Katanec je ponovno veoma zaposlen. Dok je njegova Klinika u procesu ostvarivanja novog albuma, skupila se i jedna divna ekipa i od jedne ideje, u live izvedbi, kao improvizacija, nastala je “Mala Snaga II”. Pjesma “Mala Snaga II” nastala je kao nastavak priče na “Malu snagu” riječkog benda Marinada. Na pjesmi se Denisu pridružuju Vedran Peternel i Pavle Bojanić iz kolektiva Moskau, a snimana je u live izvedbi i nastala kao improvizacija… Kasnije se pridružuje i Višeslav Laboš koji donosi još malo zvjezdane prašine.

Denis će u utorak 17. travnja nastupiti u zagrebačkom klubu Vinyl. Na ovom koncertu podsjetit će na pjesme s “Nikte Zorje”, ali predstaviti i one s novog albuma Klinike DK, koji je trenutno u procesu snimanja. Denisove pjesme najbolji su poziv na ovaj koncert, pogotovo obećanje novih, još neodsviranih uživo, koje na svojoj premijeri rijetko ostavljaju prostora emotivnom miru publike. Za ulaznice treba izdvojiti 25 kuna, a iznos u potpunosti ide izvođačima.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X