Detour pjesmom ‘Zaljubila sam se’ predstavio novu pjevačicu

Detour su predstavili mladu glazbenicu Ginu Victoriju koja je došla na mjesto Maje Posavec i koja će se premijerno zagrebačkoj publici predstaviti 7. travnja u Vintage Industrial Baru. Nakon deset godina suradnje s povremenim odlascima i dolascima Maja je odlučla izaći iz grupe te se više posvetiti kazalištu i ostvarenju svoje glazbene solističke karijere.

Detour (Foto: Luka Nižetić)
Detour (Foto: Luka Nižetić)

“Ponosna sam na Detour i način na koji smo ustrajnošću i kvalitetom polako dolazili do publike. Zahvalna sam na prilici da sudjelujem u takvom bendu. A posebno sam zahvalna Nenadu koji je svojom darovitošću prenio najdublje emocije u prekrasne pjesme koje sam imala prilike otpjevati. Zaokružili smo našu suradnju zadnjim albumom i desetom godinom postojanja benda, te od sada nadalje plešem sama. Želim od srca zahvaliti svim fanovima na prekrasnim trenucima na koncertima, komentarima i lajkovima. Hvala što me uvijek posjetite zašto ima smisla baviti se glazbom,” izjavila je Maja povodom svog odlaska.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=17PP9xTD6e0[/youtube]

Novi singl “Zaljubila sam se”, kako i sam njezin autor Nenad Bourgudan ističe, predstavlja kraj jednog ciklusa i početak nove faze Detour putovanja. “Najbolji način da publici približimo svoj novi singl koji ilustrira smjer nadolazećeg akustičnog album, te ujedno predstavimo našu novu vokalisticu Ginu je koncert. Tako smo odlučili 7. travnja u Vintage Industrial Bar-u u nešto intimnijoj atmosferi službeno otvoriti našu slavljeničku godinu. Jako smo uzbuđeni i veseli nas što je u naše redove došla talentirana glazbenica koja nastavlja tamo gdje je stala naša Maja kojoj ovom prilikom zahvaljujemo na predivnom zajedničkom putovanju, na kojem smo zajedno odrastali i sazreli stvarajući glazbeni svijet u koji vjerujemo. Prepustit ćemo publici da na nadolazećim koncertima prepozna ono što smo mi vidjeli u talentiranoj Gini. Za ovu priliku jednostavno ću ispred benda zaključiti ‘Sretno Maja, dobro nam došla Gina!'”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X