Podijelili smo 2×2 ulaznice za Hram u Melinu

Koncert će se održati u subotu.

Hram (foto: Marina Uzelac)

U sklopu niza koncerata bendova okupljenih oko kompilacije “Zvučni zid”, u zagrebačkom Melinu 17. veljače nastupaju reperi Hram, a Ravno do dna je podijelio dijeli 2×2 ulaznice za ovaj događaj.

Točan odgovor na pitanje: Iz kojeg grada dolazi hip hop senzacija Hram? glasi iz Šibenika, a dobitnici su Petar Požega i Sanja Junaković.

Glas o njihovom albumu prvijencu najprije se proširio ulicom ostavljajući ekipu bez daha i pune oduševljenja. Materijal je u kratkom roku postao najtraženija nepoznata roba u državi jer su Hramovci svoj materijal imali samo na fizičkom CD-u prodajući ga sa biciklom po gradu i dijeleći ga bitnim ljudima na sceni.

Oni su HRAM, njihov stil je old school s ulice, a dolaze direktno iz jezgre starih šibenskih zidina. Hram je kolektiv koji okuplja beatmakere, MC-ije, DJ-e, grafitere, odnosno sve aspekte hip hop kulture. Dugogodišnje djelovanje nije imalo komercijalne ambicije, no srećom, na nagovor prijatelja i poznanika, ova je ekipa odlučila iskoračiti iz mračnog podzemlja na površinu.

Direktni, beskompromisni, nimalo pretenciozni samo su neki od epiteta koji se vežu uz hip hop senzaciju iz Šibenika. HRAM priča o odrastanju, socijalnoj nepravdi i cijeloj okolini što ih okružuje uz masne oldschool instrumentale uspješno popunjavaju prazninu na sceni koja se iščekivala godinama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X