Podijelili smo ulaznice za Kovacs u Tvornici

Saznajte tko je osvojio po dvije ulaznice za koncert Kovacs u Tvornici kulture.

Sharon Kovacs u Tvornici kulture (Foto: Vedran Metelko)

Sharon Kovacs, karizmatična soul kantautorica koja je Europu i ostatak svijeta osvojila besprijekornom talentom, 25. rujna gostuje u zagrebačkoj Tvornici kulture. Taj je koncert ujedno i prvi koncert četvrte sezone serijala Musicology Sessions 2022/23 godine.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.  Točan od na pitanje: U kojoj je zemlji rođena Sharon Kovacs? glasi: U Nizozemskoj. Po dvije ulaznice dobile su Karla Fiket i Dijana Juroš.

Kovacs, pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey. Musicology Sessions Kovacs će ekskluzivno ugostiti u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani, svojim standardnim destinacijama gdje, kao i uvijek, promoviraju posebno birane glazbene umjetnike.

Ova Nizozemka s berlinskom adresom i glazbom koja svira u svakom kutku planete, Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma i zarezati dušu i srce svih posjetitelja. Nahraniti će svojim glasom i tekstovima, na jedan dan utopiti će nas vrtuljak emocija, izvrstan ritam a i razveseliti nas svojom dječačkom razigranošću.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X