Podijelili smo ulaznice za koncert Brit Floyda u Domu sportova

Najveći i najpoznatiji svjetski Pink Floyd tribute show, Brit Floyd, u sklopu turneje ‘A Foot in The Door World Tour 2012’ u četvrtak, 8. studenog 2012. dolazi u zagrebačku dvoranu Dom sportova. Brit Floyd, koji slavi zadivljujuću glazbenu ostavštinu Pink Floyda, tako će svoj tribute show predstaviti i u Zagrebu. Mi smo podijelili tri ulaznice.

Brit Floyd u Zagrebu

Brit Floyd su 2010. godine u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment, i Damian Darlington, gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda  (koji je imao čast svirati Davidu Gilmouru na proslavi njegovog 50. rođendana, 1996. u Londonu).

Obzirom da Pink Floyd vjerojatno više neće ići na turneju, na zagrebačkom će se koncertu moći vidjeti njegova najbolja moguća kopija, jer su se Brit Floyd potrudili skinuti svaki detalj, kako u vizualnom, tako i u zvukovnom spektru.

„A Foot in The Door World Tour 2012“ posvećen je aktualnom, kompilacijskom, ‘Greatest hits’ albumu Pink Floyda „A Foot In The Door“ (EMI/Dallas Records), vizualno je koncipiran prema posljednjoj turneji Pink Floyda, „Division Bell Tour“ iz 1994. (često nazivanoj „Pulse“, zbog istoimenog albuma i DVD-a), a uključuje identičnu rasvjetu i video projekcije za svaku pjesmu. Na koncertu, koji traje više od dva sata, Brit Floyd izvode većinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda, pa tako i one sa najpopularnijeg izdanja, multiplatinastog albuma „The Wall“ (1979).

Brit Floyd su na svakom dosadašnjem koncertu oduševili publiku, kako onu u ‘mitskom’ Royal Albert Hallu u Londonu, tako i više od 250 000 ljudi koliko ih je vidjelo na prošlogodišnjoj turneji. Dokazali su da svojom maestralnom prezentacijom glazbene ostavštine jednog od najvećih bendova svih vremena mogu zadovoljiti najodanije i najprobirljivije fanove benda, a set lista je sastavljena od naslova koje bi sasvim sigurno odabrali najveći obožavatelji Pink Floyda. Tako su tu, pored klasika „Shine On Crazy Diamond“, „Wish You Were Here“, „Another Brick In The Wall“, „Money“, „Time“, „Comfortably Numb“, „Learning To Fly“ ili „High Hopes“ i „One Of These Days“, „Have A Cigar“, “Vera”, “Fletcher Memorial Home”, „Is There Anybody Out There?“, „Pigs“, pa čak i Syd Barrettova „See Emily Play“. Kao dodatni bonus, zbog velikog interesa i zahtjeva, novi show Brit Floyda uključivat će i punu, 23 minute dugu izvedbu pjesme „Echoes“, snimljenu za jedan od mnogih klasika Pink Floyda, album „Meddle“ (1971).

Točan odgovor na pitanje: Tko su osnivači Brit Floyda? glasi Chas Cole i Damian Darlington, a ulaznice su osvojili: Tanja Miljević, Robert Rihtar i Zdenko Kušić.

Obavijest dobitnicima: obavezno ponesite identifikacijske isprave jer bez njih ne možete podići ulaznicu na blagajni dvorane. Ugodna zabava!

Saznajte više:

Brit Floyd nastupa u Domu sportova

INTERVJU – Brit Floyd: Naš cilj je davati glazbu Pink Floyda uživo

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X