Tko ide na Youngblood Brass Band u Tvornici

Miljenici zagrebačke publike, sjajni madisonski brass kolektiv Youngblood Brass Band, nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kuture u petak, 22. studenog. Ravno do dna je poklonio četiri ulaznice.

Youngblood Brass Band

Ovaj mnogočlani sastav u Hrvatskoj je već nastupao u Zagrebu i na riječkom Hartera Festivalu. a ovaj put nam dolazi u sklopu promotivne turneje za novi album “Pax Volumi”, njihov prvi nakon petogodišnje pauze kojeg najavljuju sjajna obrada Chake Khan “Ain’t Nobody” i hip hop singl “20 Questions”.

Youngblood Brass Band svoje glazbene korjene vuče iz, dakako, znamenitih neworleanskih brass bendova kojima su dodali hip hop, jazz i swing improvizacije,  tvoreći moćnu, glasnu, rasplesanu mašinu koja već gotovo 15 godina ne prestaje oduševljavati publiku diljem svijeta.

“Originalni zabavni i bezobrazni!” tepa im LA Weekly, The New Yorker povlači paralelu sa slavnim Rootsima, a kultni Dazed And Confused ih naziva “najtežom” brass sekcijom hip hopa. U deseteljeće i pol YBB su osvajali pozornice Glastonburyja, Roskildea, Lowlandsa, Pukkelpopa, Womada, SXSW-a i brojnih drugih uglednih festivala i klubova i objavili četiri odlična studijska albuma: “Unlearn” (2000.), “Center: Level: Roar” (2003., za kultni indie hip hop label Ozone), “Live. Places” (2005.) i “Is That A Roit?” (2007.).

Ulaznice za koncert YBB u prodaju kreću danas. Od 19. kolovoza do 30. rujna cijena im iznosi 55 kn. Od 1. listopada do 21. studenog cijena će biti 65 kn, a na dan koncerta, 22.11. 80 kn.

Točan odgovor na pitanje: Gdje je osnovani Youngblood Brass Band? glasi Oregon, a po jednu ulaznicu su dobili: Damir Banjac, Mislav Ružić, Jelena Lončarić i Maja Bojić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu kulture.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X