Podijelili smo četiri ulaznice za koncert Gustafa

Koncertna promocija novog albuma Gustafa “Kanibalkanska” održat će se u Vintage Industrial Baru u četvrtak 14. ožujka, a mi smo podijelili 2×2 ulaznice.

Gustafi

Drugi veliki koncert u mjesecu ožujku u Vintage Industrial Baru održat će jedan od najautentičnijih bendova, legendarni Gustafi.

To ‘istarsko glazbeno blago’ nastupit će u VIB-u 14. ožujka i tom će prigodom Zagrebu koncertno predstaviti nedavno objavljen album ‘Kanibalkanska’. Posljednje studijsko izdanje slovi za veseo i plesan album ili kako Gustafi vole reći ‘psychodisco’, no unatoč tome on je prilično velik iskorak iz njihovog dosadašnjeg rada pa će kao takav dohvatiti nešto ‘zahtjevniju’ publiku od one koja voli ‘Brkicu / Žminjku’. Ali ne dajte se obeshrabriti jer Gustafi i dalje na koncertima prenose njima karakterisičnu magiju i energiju koja vas sigurno neće ostaviti imunim na ritam, ples i uživanje u fešti.

Prije i nakon koncerta, atmosferu održava DJ Frajman.

Koncert Gustafa starta oko 22 sata, a karte se mogu kupiti u pretprodaji i na dan koncerta u Vintage Industrial Baru po cijeni od 30 kuna.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album Gustafa? glasi: Kanibalkanska. Po dvije ulaznice osvojili su Ljubica Pešorda i Leo Jerkić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Vintage Industrial Bar.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X