Podijelili smo četiri ulaznice za koncert Gustafa

Koncertna promocija novog albuma Gustafa “Kanibalkanska” održat će se u Vintage Industrial Baru u četvrtak 14. ožujka, a mi smo podijelili 2×2 ulaznice.

Gustafi

Drugi veliki koncert u mjesecu ožujku u Vintage Industrial Baru održat će jedan od najautentičnijih bendova, legendarni Gustafi.

To ‘istarsko glazbeno blago’ nastupit će u VIB-u 14. ožujka i tom će prigodom Zagrebu koncertno predstaviti nedavno objavljen album ‘Kanibalkanska’. Posljednje studijsko izdanje slovi za veseo i plesan album ili kako Gustafi vole reći ‘psychodisco’, no unatoč tome on je prilično velik iskorak iz njihovog dosadašnjeg rada pa će kao takav dohvatiti nešto ‘zahtjevniju’ publiku od one koja voli ‘Brkicu / Žminjku’. Ali ne dajte se obeshrabriti jer Gustafi i dalje na koncertima prenose njima karakterisičnu magiju i energiju koja vas sigurno neće ostaviti imunim na ritam, ples i uživanje u fešti.

Prije i nakon koncerta, atmosferu održava DJ Frajman.

Koncert Gustafa starta oko 22 sata, a karte se mogu kupiti u pretprodaji i na dan koncerta u Vintage Industrial Baru po cijeni od 30 kuna.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album Gustafa? glasi: Kanibalkanska. Po dvije ulaznice osvojili su Ljubica Pešorda i Leo Jerkić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Vintage Industrial Bar.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X