Tko je dobio deluxe izdanje albuma ‘Deserter’s Songs’

Vrijedan album ponovno je objavljen u bogato opremljenom izdanju i uistinu je vrijedan djelić indie povijesti. Ravnododna.com udijelio je ovo lijepo izdanje jednom čitatelju.

Mercury Rev 'Deserters Songs'

„Deserter’s Songs“, po mnogima je remek-djelo drugog vala američke indie scene, a u prilog tome ide i podatak da su se 1998. godine glazbeni magazini NME i Uncut složili u ocjeni da je riječ o albumu godine.

Mercury Rev je u sklopu ovogodišnje turneje na kojoj je sviran kompletan „Deserter’s Songs“ posjetio i Zagreb i priredio euforičnu atmosferu. Cijela priča oko albuma popraćena je i diskografski. Objavljena je deluxe edicija u obliku dvostrukog CD izdanja.

Na prvom CD-u je originalno remek djelo koje remasterirao David Fridmann, odnosno producent albuma. Na drugom CD-u naziva „Deserted Songs“ nalaze se remiksevi, demo verzije pjesama i prvi grubi snimci pa čak i pjesme koje su članovi benda snimili na svojim kućnim kazetofonima, dakle izvanredni uvid u povijest nastajanja albuma. Deluxe izdanje je opremljeno i bogato ilustriranom knjižicom.

Album putuje u Šibenik, a dobitnik je Toni Matošin. Čestiamo sretniku i ovim putem ga obavještavamo da poklon može očekivati putem pošte.

Ovim putem vas pozivamo da se uključite i u našu Facebook-like kampanju u kojoj možete dobiti album “Helplessness Blues” grupe Fleet Foxes.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X