Tko je dobio deluxe izdanje albuma ‘Deserter’s Songs’

Vrijedan album ponovno je objavljen u bogato opremljenom izdanju i uistinu je vrijedan djelić indie povijesti. Ravnododna.com udijelio je ovo lijepo izdanje jednom čitatelju.

Mercury Rev ‘Deserters Songs’

„Deserter’s Songs“, po mnogima je remek-djelo drugog vala američke indie scene, a u prilog tome ide i podatak da su se 1998. godine glazbeni magazini NME i Uncut složili u ocjeni da je riječ o albumu godine.

Mercury Rev je u sklopu ovogodišnje turneje na kojoj je sviran kompletan „Deserter’s Songs“ posjetio i Zagreb i priredio euforičnu atmosferu. Cijela priča oko albuma popraćena je i diskografski. Objavljena je deluxe edicija u obliku dvostrukog CD izdanja.

Na prvom CD-u je originalno remek djelo koje remasterirao David Fridmann, odnosno producent albuma. Na drugom CD-u naziva „Deserted Songs“ nalaze se remiksevi, demo verzije pjesama i prvi grubi snimci pa čak i pjesme koje su članovi benda snimili na svojim kućnim kazetofonima, dakle izvanredni uvid u povijest nastajanja albuma. Deluxe izdanje je opremljeno i bogato ilustriranom knjižicom.

Album putuje u Šibenik, a dobitnik je Toni Matošin. Čestiamo sretniku i ovim putem ga obavještavamo da poklon može očekivati putem pošte.

Ovim putem vas pozivamo da se uključite i u našu Facebook-like kampanju u kojoj možete dobiti album “Helplessness Blues” grupe Fleet Foxes.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X