Podijelili smo upad na koncert Mephiskapheles u Puli

Tradicionalni ska s dozama punka, jazza, oi-ja, alternativnog rocka i metala.

Mephiskapheles u Puli

Renomirani američki ska bend Mephiskapheles gostuje u Puli. Koncert će se održati u četvrtak 7. srpnja 2022. od 20 sati u dvorištu Društvenog centra Rojc.

Portal Ravno do dna podijelio je 1×2 ulaznice za ovaj nastup. Točan odgovor na pitanje: Iz kojega grada u SAD-u dolazi bend Mephiskapheles? glasi: Iz New Yorka, a dvije ulaznice za koncert osvojila je Dina Božac.

Glazba koju Mephiskapheles sviraju je tradicionalni ska s dozama punka, jazza, oi-ja, alternativnog rocka i metala i njihov zvuk im je pribavio raznoliku i posvećenu bazu fanova. Njihov jedinstveni zvuk i rasprodani koncerti u New Yorku dovode ih do turneja s poznatim britanskim punk rock bendom Buzzcocks i metal benda Gwar, a tijekom karijere su nastupali s bendovima Slackers, Anti-Nowhere league, Blink-182, Rancid i mnogim drugima. Tijekom tridesetogodišnje karijere izdali su albume ‘God bless Satan’ (1994.), ‘Maximum perversion’ (1997.) i ‘Might-Ay White-Ay’ (1999.) te EP-jeve ‘The demon’ (1991.), ‘Mephiskapheles’ (2015.) i ‘Never born again’ (2019.). Bend je trenutno na europskoj turneji i jedna od postaja je Pula.

Prije i poslije koncerta publiku će zabavljati Aleksandar Mrkonja Fetti, renomirani pulski tattoo majstor, koji će ovom prilikom birati ska glazbu.

Cijena ulaznice je 35 kuna, dok za mlađe od 25 godina iznosi 25 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X