Podijelili smo majicu i plakat povodom izlaska box seta ‘Who Can I Be Now’ Davida Bowieja

Drugi u nizu najavljenih box setova iz kolekcije Davida Bowieja stigao je 23. rujna u Dancing Bear CD shopove. Tim povodom Ravno do dna i Dancing Bear nagradili su jednu obožavateljicu.

David Bowie 'Who Can I Be Now'
David Bowie ‘Who Can I Be Now’

Podsjećamo da CD, digitalni i vinil bx zadržava do sada neobjavljeni album “The Gouster”. David Bowie “Who Can I Be Now? (1974 – 1976)”, nastavak je na nagrađeno i hvaljeno izdanje David Bowie ‘Five Years (1969 – 1973)”, a oba su dio kolekcije iz najavljenih box setova koji će obuhvatiti njegovu karijeru od 1969. godine nadalje.

CD box sadržavat će 12 diskova, vinilno izdanje 13 ploča, a sve će biti dostupno i na digitalnom downloadu – svi oni obuhvatit će službene materijale koje je Bowie objavio u svojoj takozvanoj ‘American’ fazi koja je trajala od 1974. do 1976. godine.

Majica i merch povodom objave novog box seta
Majica i merch povodom objave novog box seta

Box set naslovljen prema pjesmi koja je nastala 1974., a koja je službeno objavljena tek 1990. godine, uključivat će “Diamond Dogs”, “David Live” (u originalnom miksu te miksu iz 2005.), “Young Americans” i “Station To Station” (u originalnom te u miksu iz 2010. godine) kao i “The Gouster”, “Live Nassau Coliseum 76″ te kolekciju single verzija i B-strana okupljenih u kompilaciju ‘Re:Call 2”.

Svi navedeni formati uključivat će materijale koji se do sada nisu pojavljivali na CD-ima, pločama kao ni u digitalnom format, te su svi oni nanovo remasterirani.

Ravno do dna i Dancing Bear podijelili su jednu David Bowie majicu (XL veličine) i plakat povodom izlaska novog box seta Davida Bowieja. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi box set Davida Bowieja? glasi: Who Can I Be Now. Nagradu je dobila Andrijana Lepka iz Zagreba. Ovim putem obavješćujemo dobitnicu kako će joj nagrada biti poslana na kućnu adresu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X