Podijelili smo ulaznice za Pozitivan koncert

Svjetski dan borbe protiv AIDS-a u Zagrebu će biti obilježen velikim koncertom 2. prosinca u Domu sportova. Nasupit će Stereo MCs, Dubioza Kolektiv, Kawasaki 3P i Svadbas.

Pozitivan koncert 2011

Dubioza kolektiv će u Domu sportova odsvirati svoj jedini zagrebački koncert do ljeta slijedeće godine, a u Zagreb dolaze ovjenčani MTV-jevom nagradom najboljeg benda naše regije – Best Adria Act – i sjajnim novim albumom napravljenim zastrano tržište “Wild Wild East”. Pritom posebno napominjemo da će Dubioza odsvirati puni koncert, ne festivalski nastup.

Popularni zagrebački ska punkeri Kawasaki 3P također će nas počastiti ekskluzivom –posljednjim zagrebačkim koncertom prije povlačenja u studio!

Poznata zagrebačka grupa Svadbas potvrdila je svoj nastup na ovogodišnjem Pozitivnom koncertu i time zaokružila line up vjerojatno najjačeg izdanja ove tradicionalne, humanitarne i ugledne glazbene manifestacije. Svirka na Pozitivnom koncertu bit će prva grupi Svadbas nakon više od tri godine pauze. Publici će pritom predstaviti novi singl “Daj”, još par pjesama s novog albuma “Još” koji će biti objavljen u veljači 2012., ali i podsjetiti na neke od najvećih hitova zbog kojih ih smatraju jednim od najzanimljivijih domaćih bendova.

Kultni britanski Stereo MCs, vlasnici nekih od najvećih klupskih hitova ’90-ih, dolaze promovirati aktualni album “Emperor’sNightingale” objavljen krajem kolovoza s kojeg je skinut sjajan singl “Boy”.

Ravno do dna je podijelio šest pojedinačnih ulaznica. Točan odgovoriti na pitanje: Kako se zvao prvi album grupe Dubioza kolektiv iz 2004. godine? glasi: Dubioza kolektiv.

Ulaznice su osvojili: Mario Baotić, Maja Karavan, Željka Roje, Dora Vlahović, Josip Varvodić i Dino Smrekar.

Podsjećamo dobitnike da obavezno pri sebi imaju osobne iskaznice inače neće moći ući u dvoranu. Ulaznice ih čekaju na press/blagajni Doma sportova.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X