Podijelili smo tri CD-a grupe Škrtice

Supergrupa Škrtice koju predvodi Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa, a sa njim učestvuju još i Kole iz Velikog prezira, Boris iz Jarbola i Danilo i Boško iz Straight Mickey and the Boyza, na samom kraju 2016. objavila svoj, već sada legendarni, debitantski album, kao što je i nedavni koncert u Tvornici kulture izazvao oduševljenje okupljene publike. Povodom dobro stvorene vibre, Ravno do dna podijelio je čak tri albuma Škrtica na CD-u.

Škrtice
Škrtice

Psihodelično, sirovo, jako oštro, puno emocija i osvrta na život koji se događa oko nas i u nama. U ovoj eksplozivnoj smjesi svega ima: punka, hard rocka, new wavea, hardcorea, eksperimentalne glazbe, ona ne ostavlja ravnodušnim nikoga tko to čuje. Demistificiranje iluzija, dijagnosticiranje razočarenja i tinjajuće nade, melankolično, divlje, srčano, znojno i s puno duha, srce ove petorice kuca isto – zajedno.

Ravno do dna podijelio je tri CD-a “Škrtice”. Točan odgovor na pitanje: Tko su sve članovi beogradske grupe Škrtice? glasi: Škrtice čine Cane iz Partibrejkersa kao vokal, Kole iz Velikog prezira i Boris iz Jarbola na gitari te Danilo bubnjar i Boško basist, ritam sekcija benda Straight Mickey and the Boyz.

Album su dobili Magdalena Kuzmić iz Kaštel Novog, Robert Čajsa iz Garešnice i Tomislav Lebar iz Vratešinca. Dobitnici svoje primjerke CD-a mogu očekivati poštom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X