Podijelili smo ulaznice za božićni koncert grupe The Strange u Vintage Industrial Baru

U četvrtak 22. prosinca u Vintage Industrial Baru nastupit će ponovo okupljeni The Strange, a kao gostujuća predgrupa na pozornicu će se prvi popeti riječki My Buddy Moose. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

The Strange
The Strange

Nakon 10 godina pauze veliki comeback na pozornicu napravit će The Strange, grupa koju čine članovi The Bambi Molestersa i Chris Eckman, lider kultne, američke grupe The Walkabouts, te će nastupiti u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Uz The Strange, nastupit će i jedan od najboljih americana bendova na ovim prostorima, Riječani My Buddy Moose. My Buddy Moose su nedavno proslaviti 10. rođendan, objavili su sveukupno tri albuma, a uskoro će im na krilima Dancing Beara biti objavljen i četvrti.

Ulaznice po pretprodajnim cijenama od 60 kuna potražite u Kavezu, Vintage Industrial Baru i Dirty Old shopu (Tratinska 18) te na dirty old EMPIRE. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 80 kuna na blagajni kluba.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove prvi i jedini album grupe The Strange? glasi: “The Nights Of Forgotten Films”. Po dvije ulaznice dobile su Laila Gumhalter Malić i Antonija Horvat. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u klub prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X