Tko ide na doček Nove 2016. godine u Tvornici kulture

Treću sezonu zaredom Tvornica kulture zajedno s Radiom 101 organizira jedan od najvećih gradskih dočeka nove godine. U četvrtak, 31. prosinca u 21:00 započet će ‘Nova 101 godina’, veliki tulum na dva floora. Ravno do dna podijelio je 4×2 ulaznice.

Nova 101 godina u Tvornici kultureDosadašnja dva dočeka pohodilo je u prosjeku više od 1200 ljudi što tvornički party stavlja među najposjećenije u državi. Dobitna organizacijska kombinacija ponavlja se i ove zime. Radio 101 i Tvornica kulture, sa svim DJ-ima okupljenim pod okriljem Yem kolektiva, donose program na u Velikom i Malom pogonu.

Glavni floor smješten u velikoj dvorani donosi “101s Greatest Hits”, dok će manji prostor preuzeti “Indie napada!”, točnije selekcija najvećih nezavisnih hitova.

Boje Yem kolektiva branit će Nifty Nina, Pusha B, Sin & Matzee, a gost dolazi jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-a, DJ Indy, rezident u Katranu, čest gost na Amneziji, RNB Confusionu kao i In Da Klub & Dobra šema programima.

Ulaznice za Novu 101 godinu su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, što je cijena koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2015. godine cijena će iznositi 55 kn.Po ulasku u 2016. cijena ulaznica se penje na 70 kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18 i Entrio – www.entrio.hr.

Ravno do dna podijelio je 4×2 ulaznice, a Novu 2016. u Tvornici će dočekati: Sandra Cerjan, Josip Grgić, Ana Kožul i Mateja Samardžija. Svi dobitnici su dobili po dvije ulaznice koje će ih čekati na ulazu u Tvornicu kulture navečer 31. prosinca.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X