Podijelili smo ulaznice za Exploited u Vintage Industrial Baru

The Exploited će nastupiti u nedjelju 23. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Bar, ali bez pjevača Wattieja. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Exploited u Vintage Industrial Baru
Exploited u Vintage Industrial Baru

Nakon službenog odgovora menadžmenta The Exploiteda, potvrđujeno je da će se koncert The Exploited / The Casualties / Code Red održati u nedjelju 23. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru kao podrška pjevaču Wattieju, koji je prije dva tjedna u Belgiji hospitaliziran, te ne može nastaviti turneju. “Nakon liječničkog pregleda ustanovljeno je da je Wattie bio blizu smrti i da je njegovo srce moglo stati svake minute. Wattie želi da se turneja nastavi kako se ne bi razočarali obožavatelji, ali mu je propisano strogo mirovanje”, napisao je Wullie, bubnjar grupe Exploited.

Wattie je dakle izrazio želju da bend nastavi s turnejom bez njega, što su podržali i svi klubovi koji su dogovorili koncert na ovoj turneji. Wattija će za mikrofonom mijenjati članovi The Casualtiesa i Code Reda.

Cijena ulaznice u preprodaji iznosi 90 kuna dok će na dan koncerta iznositi 110 kuna, a nabaviti ih možete Kavezu i Vintage Industrialu (Savska cesta 160) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kada su Exploited posljednji put nastupili u Vintage Industrial Baru? glasi: 13. srpnja 2015. godine. Po dvije ulaznice dobile su Dina Brajković i Žana Plažanin. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X