Tko je dobio ulaznice za film ‘Ljeto za Sangaile’ na Queer MoMentima

Ciklus Queer MoMenti 26. i 28. listopada 2015. godine u dvorani Müller kina Europa u Zagrebu prikazuje litvansku romantičnu queer dramu “Ljeto za Sangaile”, dobitnicu nagrade Sundance za najbolju režiju. Ravno do dna dijeli 1×2 ulaznice za projekciju 28. listopada.

'Ljeto za Sangaile'
‘Ljeto za Sangaile’

Sedamnaestogodišnja Sangaile (Julija Steponaityte) fascinirana je akrobatskim letjelicama, no zbog straha od visine nikad se ne bi usudila sjesti u neku od njih. U ljetnom aero-kampu sprijateljuje se i intimizira s vršnjakinjom Auste (Aiste Dirziute) uz koju će se osloboditi nekih strahova.

Redateljica filma Alante Kavaite njihovu komunikaciju prikazuje kroz svojevrsnu plesnu koreografiju u kojoj se njihov odnos iščitava iz pogleda i pokreta. JB Dunckel, član francuskog dua Air skladao je glazbu koja se izvrsno isprepliće s divnim slikama litvanskog okoliša, a taj okoliš srasta s likovima koji onda svi zajedno grade impresionističke slike na filmskom platnu.

Film se prikazuje 26. listopada u 19 sati, odnosno 28. listopada u 21:15 sati u dvorani Müller kina Europa (Varšavska 3, Zagreb). Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se kupiti na blagajni kina pola sata prije početka projekcije.

Ravno do dna dijeli podijelio je 1×2 ulaznice za projekciju 28. listopada. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove naslovna junakinja filma „Ljeto za Sangaile“? glasi: Sangaile (Julija Steponaityte). Dvije ulaznice za kino projekciju dobio je Mario Violić. Dobitnika ulaznice čekaju pola sata prije projekcije na blagajni kina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X