Podijelili smo ulaznice za hit-predstavu ‘Amateri’

Nakon 80. jubilarke ‘Amateri’ ponovno na sceni. Pogledajte hit-predstavu KNAP-a s novom glumicom Anom Majhenić. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

'Amateri'
‘Amateri’

Socijalno angažirana crna komedija iz oštrog a britkog pera Borivoja Radakovića koja zbog galopirajućeg interesa publike već četiri godine ne silazi s kazališnih dasaka KNAP-a, 1. će ožujka u 20 sati ponovno zauzeti scenu.

“Amateri”, koje prati epitet hit-predstave, na uvrnut i pomalo ekscentričan način progovaraju o anomalijama našeg društva, a 2011. bili su najnagrađivanija hrvatska predstava.
Kao posebno glumačko osvježenje i zamjena za glumicu Petru Dugandžić, među grlati muški tercet što utjelovljuje posrnule antijunake naše svakodnevice koje, premda su gubitnici, ne možemo ne voljeti – Gorana Grgića, Ranka Zidarića i Vilima Matule – stiže lijepa izvrsna glumica Ana Majhenić, inače ‘prva ženska violina’ Virovitičkog kazališta, poznata i kao karizmatična pjevačica benda Mračni predmet želja te po ulogama u serijama Obični ljudi i Ne daj se Nina. Ana igra šarmantnu i iskusnu prostitutku Stelu koja će, naravno, frajerskom trojcu pomrsiti račune.

Podsjećamo da je Kulturni centar Peščenica (KCP) preimenovan je u Centar KNAP.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Tko nova glumica u predstavi “Amateri”? glasi: Ana Majhenić, a po dvije ulaznice, koje ih čekaju na blagajni, dobile su Iva Šoštarić i Jelena Lončar.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X