Podijelili smo ulaznice za Incite i The Modern Age Slavery u Vintage Industrialu!

U četvrtak 6. veljače u Vintage Industrial Bar dolaze Incite i The Modern Age Slavery. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Incite (Foto: promo)

Nakon što je dva puta svirao u Zagrebu uz oca, Maxa Cavaleru, njegov sin Richie C. stiže u Vintage Industrial u četvrtak 6. veljače sa svojim bendom Incite na samostalan koncert u sklopu ‘Built to destroy’ turneje kojom promoviraju istoimeno 5. studijsko izdanje, koje je producirao Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Suicide Silence, a masterirao ga je Zeuss (Rob Zombie, Hatebreed). Uz Incite nastupit će talijanski death/coraši The Modern Age Slavery.

Incite je svoju priču započeo nakon što je Richie gostovao 2004. Maxovom albumu ‘Dark Ages’ i iako mu je prezime donijelo donuse, ovaj bend je u 15 godina djelovanja pokazao evoluciju thrashy groove metal zvuka koji su im kao idoli utkali Sepultura, Soulfly, Pantera, Slayer, Machine Head… a i česti su bili gosti na koncertima Devildrivera, Crowbara, Brujerie, Six Feet Undera… Ako voliš Lamb of God zvuk, Incite bi ti mogao biti baš po guštu.

Vrata 20:00 h. Koncert 21:30 h. Karte: 40/55 kn. Pretprodaja DOS / VIB & Grif / Entrio.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove otac Richieja Cavalere iz grupe Incite? glasi: Max Cavalera. Po dvije ulaznice dobili su Željko Trbušić i Marinko Babić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu pred koncert.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X