Tko ide na koncert Gorana Bareta i Majki na ZIBF-u

Počela je prodaja karata za finalan dan 5th Zagreb International Blues Festivala, koji se održava u subotu, 31. svibnja, kad u Kino dvorani Studentskog centra nastupaju Goran Bare i Majke, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy te Sanjin Banić Bane. Ravno do dna podijelio je čak 5×2 ulaznice.

5th Zagreb International Blues Festival

Goran Bare i Majke, legendarni vinkovački rockeri, u svojoj su dugogodišnjoj karijeri objavili devet albuma i odsvirali brojne koncerte za pamćenje, ali još nikada nisu nastupali pred sjedećom publikom. Tako će 5th Zagreb International Blues Festival imati ekskluzivnu čast da Majke isprobaju nešto novo – održat će svoj prvi cjelovečernji unplugged koncert pred sjedećim auditorijem u najvećoj kino dvorani u Zagrebu – u legendarnom kinu Studentskog Centra u Savskoj 25.

Uz Gorana Bareta i Majke nastupaju i gosti iz Austrije i Mađarske, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy, a završnu večer otvorit će sjajan gitarist Sanjin Banić Bane, ovogodišnji hrvatski predstavnik na International Blues Challengeu u Memphisu, u solo/duo kategoriji.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, po cijenama 120 kuna za Vip sjedenje, 100 kuna za parter i 80 kuna za parter 2.

Ravno do dna podijelio je 5×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: U sklopu kojeg festivala Goran Bare i Majke nastupaju u kinu Studenskog centra? glasi: 5th Zagreb International Blues Festival. Po dvije ulaznice (koje ih čekaju na ulazu u dvoranu SC-a na dan održavanja koncerta) dobili su: Matija Odrčić, Andrea Tot, Aljoša Špaleta, Ivan Ban i Valerija Vukalović.

PROGRAM 5th ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVALA:

Utorak, 27/5/2014 HARD PLACE
Blues for you – Tribute to Buha day
BE HA VE
RETRO GURU
MLADEN RAKAS BLUES BAND
TOMISLAV GOLUBAN
JIMMY MATEŠIĆ
HREPA

Srijeda, 28/5/2014 SAX!
Novi CRO Blues day
SOUL RADIO
BJUZ
BENDER
LEVONDA KIDS

Četvrtak 29/5/2014 BIKERS BEER FACTORY
Memphis Day
MIKE SPONZA TRIO
ZAMBA
SUNNYSIDERS

Petak 30/5/2014 HARD PLACE
Album promo day
DELTA BLUES GANG
THE MEZCAL MOON

Subota 31/5/2014 Kino dvorana SC
Final day
GORAN BARE i MAJKE
RIPOFF RASKOLNIKOV & SZABOLCS NAGY
SANJIN BANIĆ BANE

ZIBF U GOSTIMA

Petak 30/5/2014 Rock Caffe Pula
MIKE SPONZA TRIO

Petak, 30/5/2014 Rafaelo, Gajnice
SANJIN BANIĆ BANE

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X