Podijelili smo ulaznice za koncert grupe King Crimson u Beču!

Europska turneja King Crimson, ‘Uncertain times’ sve je bliže. Jedna od najbližih destinacija Hrvatskoj je bečka Statadthalle gdje će grupa predvođena Robetom Frippom odžati dva koncerta 23. i 24. lipnja. Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice za prvi koncert koji je na rasporedu u subotu 23. lipnja.

King Crimson (Foto: Promo)

King Crimson na sceni su od 1968. iako ih se smatra začetnicima prog rocka, oni sami sa tim se ne slažu. U Europu stižu 13. lipnja a turneja pedesetgodišnjice karijere obići će Poljsku, Nizozemsku, Njemačku, Švedsku, Norvešku, Francusku, Veliku Britaniju, Italiju i Austirju.

S tri bubnjara Patom Mastelottom, Gavinom Harrisonom i Jeremyjem Staceyjem, povratnikom multiinstrumentalistom Billom Rieflinom na klavijaturama i gitari, Robert Fripp pohvalio se kako će “postava dvostrukog kvarteta” vrlo vjerojatno napraviti više buke no ikad prije. Osmeročlani bend čine još vokal i gitarist Jakko Jakszyk, dugogodišnji basist Tony Levin i saksofonist i flautist Mel Collins iz postave 1970.-1972.

King Crimson – Uncertain Times turneja 2018

Bend priprema trosatnu vožnju kroz cjelokupnu svoju povijest uključujući i šest legendarnih pjesama koje Crimson nisu nikada svirali uživo. Koncert će, kako kažu, uključivati zdravu dozu novih materijala kako i nove aranžmane Crimson klasika jer “glazba je nova kad god bila napisana”.

Cijene ulaznica za koncerte u bečkoj Stadthalle kreću se od 615 do 1.172 kune. Ulaznice potražite ovdje.

Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice za subotu 23. lipnja. Točan odgovor na pitanje: Koje godine je King Crimson objavio prvi album? glasi: 1969. godine. Ulaznice je dobila Petra Dravniski iz Koprivnice. Čestitamo dobitnici!

Facebook event

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X