Podijelili smo ulaznice za koncert grupe King Crimson u Beču!

Europska turneja King Crimson, ‘Uncertain times’ sve je bliže. Jedna od najbližih destinacija Hrvatskoj je bečka Statadthalle gdje će grupa predvođena Robetom Frippom odžati dva koncerta 23. i 24. lipnja. Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice za prvi koncert koji je na rasporedu u subotu 23. lipnja.

  • 79
    Shares
King Crimson (Foto: Promo)
King Crimson – Uncertain Times turneja 2018

King Crimson na sceni su od 1968. iako ih se smatra začetnicima prog rocka, oni sami sa tim se ne slažu. U Europu stižu 13. lipnja a turneja pedesetgodišnjice karijere obići će Poljsku, Nizozemsku, Njemačku, Švedsku, Norvešku, Francusku, Veliku Britaniju, Italiju i Austirju.

S tri bubnjara Patom Mastelottom, Gavinom Harrisonom i Jeremyjem Staceyjem, povratnikom multiinstrumentalistom Billom Rieflinom na klavijaturama i gitari, Robert Fripp pohvalio se kako će “postava dvostrukog kvarteta” vrlo vjerojatno napraviti više buke no ikad prije. Osmeročlani bend čine još vokal i gitarist Jakko Jakszyk, dugogodišnji basist Tony Levin i saksofonist i flautist Mel Collins iz postave 1970.-1972. .

Bend priprema trosatnu vožnju kroz cjelokupnu svoju povijest uključujući i šest legendarnih pjesama koje Crimson nisu nikada svirali uživo. Koncert će, kako kažu, uključivati zdravu dozu novih materijala kako i nove aranžmane Crimson klasika jer “glazba je nova kad god bila napisana”.

Cijene ulaznica za koncerte u bečkoj Stadthalle kreću se od 615 do 1.172 kune. Ulaznice potražite ovdje.

Ravno do dna je podijelio 1×2 ulaznice za subotu 23. lipnja. Točan odgovor na pitanje: Koje godine je King Crimson objavio prvi album? glasi: 1969. godine. Ulaznice je dobila Petra Dravniski iz Koprivnice. Čestitamo dobitnici!

Facebook event

  • 79
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X