Tko ide na koncert Jarbola u Tvornici

Grupa Jarboli nastupit će u Malom pogonu Tvornice kulture u subotu 28. siječnja, a mi smo podijelili dvije ulaznice.

Jarboli (RDD)

Grupa Jarboli formirana je početkom 90tih u Beogradu. Javno nastupaju od ’93. Prvo izdanje, samostalno izdana kazeta “Čizmanoga”, objavljena je ’96. Do sada, Jarboli su objavili još četiri albuma, dva maksi singla i jedan živi mini album. Posljednji album “Zabava” izašao je 11. Svibnja 2011. Grupa od početka svira u nepromijenjenom sastavu: Boris Mladenović, Daniel Kovač, Neamnja Aćimović, Žolt Kovač. Početkom nultih Jarbolima se pridružila čuvena pijanistiknja Sonja Lončar.

Album ‘Zabava’, osmo izdanje u diskografiji Jarbola, predstavlja grupu u naponu autorskih i izvođačkih kapaciteta. Nešto čvršći zvuk i još dublje poniranje u psihodelične predjele pruža slojevito muzičko okruženje u kojem prepoznatljiva poetika ove beogradske petorke dobija svoje najuvjerljivije izdanje. ‘Zabava’ je objavljena na duplom vinilu u luksuznom pakiranju. Autor omota za vinil je Katarina Šoškić. U digitalnom formatu album je dostupan besplatno na sajtu www.exitmusic.tv.

Nakon koncerta Jarbola nastupiti će DJ kolektiv YEAH! INDIE koji će do jutarnjih sati uveseljavati glazbenim koktelom žanrova.

Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice za koncert. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove drugi album grupe Jarboli? glasi: Suvišna sloboda.

Po jednu kartu su dobile: Mia Novosel i Romana Janjanin.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X