Podijelili smo ulaznice za koncert Jinxa u Saxu

Grupa Jinx održat će u petak 27. i subotu 28. veljače dva intimna i ekskluzivna nastupa u klubu Sax. Ravno do dna podijelio je ulaznice za koncert u petak.

Jinx (Foto: Tomislav Sporiš)
Jinx (Foto: Tomislav Sporiš)

Nakon 2014. u kojoj su obilježili dvadeset godina na sceni Jinx u novu godinu ulaze s dva posebna zagrebačka koncerta. Prošlo je jako puno ljeta otkad je bend u svom gradu nastupio u manjem i intimnijem prostoru. Velike dvorane i pozornice ovaj će put zamjeniti auditorij Saxa, jednog od omiljenih zagrebačkih prostora, sinonima za pravi koncertni klub.

Nastupi u Saxu bit će “napucani” hitovima Jinxa, pjesmama koje su protekla dva desetljeća postali međugeneracijski evergreen. Osim “Tamo gdje je sve po mom”, “Na Zapadu”, “Smijem se”, “Da smo se voljeli manje”, “Bye Bye Bye Baby Bye”, “Ljeto”, “Ruke”, “Toliko suza za tako malo sna” bit će na pozornici mjesta i za glazbene poslastice iz repertoara Yaye i bande koje nisu standardne na njihovim set-listama.

Ulaznice u pretprodaji koštaju  70 kn, a 90 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici.

Ravno do dna poddijelio jedvije ulaznice za koncert u petak 27. veljače. Točan odgovor na pitanje: Koliko dana Jinx nastupaju u Saxu? glasi: 2 dana, a dvije ulaznice dobila je Sanja Daić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X